"Pozdravljam sve svoje bivše obožavateljke": Nikola postao hit u Poteri, ali ne zbog uspeha u kvizu (VIDEO)
Nikola, Foto: Potjera/Printscreen

NASMEJAO SVE

"Pozdravljam sve svoje bivše obožavateljke": Nikola postao hit u Poteri, ali ne zbog uspeha u kvizu (VIDEO)

U igri je odabrao višu ponudu i osvojio 5000 eura, ali sa saigračima nije uspeo da obrani iznos od lovca Mladena Vukorepe

Objavljeno:

Takmičar iz hrvatske Potere se u epizodi emitovanoj sredinom septembra možda nije uspeo da odbrani iznos, ali je sad postao viralni hit zbog podugačkog predstavljanja.

Simpatični Nikola (28), IT-jevac iz Zagreba, prvi put se takmičio u Poteri i potrudio se da gledatelji i voditelj Joško Lokas već na startu saznaju što više o njemu (a i o ljudima koje je ikad sreo u životu).

„Što se tiče hobija, imamo šah, španski, gitara, društvena igra Catan, šetnja, kuvanje i, naravno, fudbal… I odmah pozdravljam svoju ekipu King’s League Zagreb, Federico i ekipa…“, započeo je. Lokas mu je rekao da ima sve preduslove za fantastičnog takmičara.

„Moji saigrači su većinom iz Latinske Amerike, jedan Francuz, pozdravljam ih iako mi nikad ne dodaju loptu. Ne kažem da sam bolji od njega, mogao bih igrati Gvardiolovu poziciju, obojica smo čvrsti i ne damo se cimati“, nastavio je Nikola, a onda se bacio na svoj ljubavni život.

„Pozdravljam sve svoje bivše obožavateljke“

„Pozdravljam sve svoje bivše obožavateljke. To su Tea, tri Sare, Paula, Tihana, Luza, Nahin, Flavija i, na kraju, ne možemo nikako zaboraviti – Katju. Volio bih pozdraviti i Doroteu, ona nije možda moja obožavateljica, radi u kafiću poznate franšize. Ima zanimljive frizure, uvek sam je hteo pitati za broj, ali nisam skupio hrabrost“, požalio se Nikola.

Na kraju ga je ipak zaustavio Lokas i podsetio ga da je tu došao da odgovara na pitanja. U igri je odabrao višu ponudu i osvojio 5000 eura, ali sa saigračima nije uspeo da obrani iznos od lovca Mladena Vukorepe.

„Više minuta predstavljanja nego broj točnih odgovora“, komentarisao je neko, a prenosi Index.hr.

Bonus video:

24:58

KVIZ-S08-EP04

(Espreso/Index.hr/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.